Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Δράση! Τώρα!- Ανοίξανε οι συζητήσεις!

Από τώρα προετοιμάζονται και προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους για το 2013 οι Φίλοι του Βουνού και Δάσους Τσαριτσάνης.
Στα σχέδιά τους περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων:
-Πεζοπορίες μικρές και μεγάλες στα μονοπάτια της Τσαριτσάνης κυρίως τις Κυριακές, αλλά και τις καθημερινές, οποιαδήποτε ώρα βολεύει τον καθένα
-Συντηρήσεις και καθαρισμός μονοπατιών
-Διάνοιξη και σήμανση νέων μονοπατιών (ήδη επεκτείνεται το μονοπάτι Νο 8 για Τσούκα)
-Ορειβατικές πεζοπορίες στον Όλυμπο
-Πεζοπορίες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για την Ντιάβα, το Κουκούλι, τον Παλιοθανάση, την Τσούκα, την Ακρόπολη Όρθης ή Κορσέας
-Ορειβατικούς Αγώνες με πεζοπορίες το Φθινόπωρο του 2013, στα 6,5 - 7 - 8 χλμ, με στόχο την προσέλκυση αθλητών και πεζοπόρων που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Τις δραστηριότητες αυτές διοργανώνουν η Ομάδα των Φίλων του Βουνού και του Δάσους Τσαριτσάνης, η Δημοτική Κοινότητα Τσαριτσάνης καθώς και πεζοπόροι, αθλητές και ορειβάτες. Στηρίζουν επίσης ενεργά με τη συμμετοχή τους, ο Εξωραιστικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Ιππικός Όμιλος Τσαριτσάνης και έπεται συνέχεια.


Για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://dasos-tsaritsanis.blogspot.gr. Στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.
Θ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: